Hemmottele itseäsi sinkkujen päivänä

Maailman suurinta ostospäivää, sinkkujen päivää vietetään 11.11. Osta itsellesi jotakin kivaa päivän kunniaksi. Tässä ovat parhaat vinkkimme itsesi hemmottelemiseen syksyn pimeydessä. 

Mikä sinkkujen päivä on?

Sinkkujen päivä on Kiinasta 90-luvulla alkunsa saanut ostospäivä, jonka tarkoituksena on juhlistaa sinkkuutta. Aluksi päivää viettivät vain miehet, mutta sittemmin siitä on tullut myös naisten juhlapäivä. Nyt sitä voivat viettää aivan kaikki – myös muutkin kuin sinkut. Verkkokaupoissa on sinkkujen päivänä hyviä tarjouksia, mutta jos tarjouksista ei löydy mitään sopivaa, voit aina ostaa itsellesi jotakin muuta kivaa. 

Kokosimme hyvät vinkit itsellesi ostettaviksi lahjoiksi, jotka piristävät keittiötä: 

Haudutuspata – pitkään hautuneet pataruoat ovat ihanaa lohturuokaa talvella  

Oletko koskaan laittanut ruokaa haudutuspadalla? Siinä ruoka kypsyy hitaasti, ja haudutuspata sopii loistavasti muun muassa nyhtöpossun, herkullisen bolognesekastikkeen tai mehevän kanapadan valmistukseen. Ja mikä parasta: haudutuspata hoitaa homman itse ja sinä voit käyttää aikasi muuhun!  

Aiheeseen liittyvät artikkelit: 

Mehustin – varmista vitamiinien saanti syksyllä 

Lasillisella tuorepuristettua mehua sinä ja perheesi saatte hyvän alun päivällenne. Tuju C-vitamiiniannos tekee hyvää ja voi auttaa pitämään vilustumisetkin loitolla.  

Elvitan mehustimessa on kaksi mehustinosaa: yksi pienille ja yksi isoille sitrushedelmille. Se on helppokäyttöinen, ja kaikki osat voi pestä astianpesukoneessa.  

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Airfryer – terveellinen vaihtoehto frittiruoan valmistukseen 

Useimmat tietävät, että frittiruoka ei ole terveellistä. Mutta airfryerilla voi ”friteerata” pelkällä ilmalla ja vain pienellä määrällä öljyä. Se tekee ruoasta terveellisempää. Airfryerissa voi valmistaa monenlaisia ruokia, ja vain mielikuvitus on rajana. Uskalla kokeilla keittiössä tänä syksynä!

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Perkolaattori – piristävää vahvaa kahvia 

Kupillinen kuumaa, vahvaa ja aromikasta perkolaattorikahvia on arjen luksusta. Ruostumattomassa teräskannussa on tyylikäs muotoilu, ja sen tilavuus on 0,75 litraa. Siksi se on helppo ottaa mukaan vaikkapa matkalle. Mitäpä ihminen ei hyvän kahvikupillisen eteen tekisi! Kannussa on automaattinen virrankatkaisu, joka katkaisee virran 30 minuutin kuluttua, sekä toiminto, joka estää tyhjäksi kiehumisen.