Kesäjuhlat

Kesä on vihdoin koittanut, ja vaikka juhannus ehtikin jo mennä, kesää on vielä pitkälti jäljellä ja ehdit viettää ihania juhlia ystävien ja läheisten kanssa. Listaamme keittiövälineet, jotka vievät kesäjuhlat uudelle tasolle.

Herkkujuomia tehosekoittimessa

Tarjoile täyteläisiä ja sileitä juomia. Elvita CPB5151X -tehosekoittimessa on ohjelma juomien valmistukseen ja jäiden murskaamiseen. Hyvä valinta juhliin! Tehokas tehosekoitin murskaa niin jäät kuin pakastetut hedelmät ja marjat ongelmitta.

Juomavinkki: Frozen strawberry daiquiri

Anna tehosekoittimen esiintyä edukseen ja loihdi frozen strawberry daiquiri.

Käyttö: (2 annosta)

10 jääpalaa 10 pakastemansikkaa 4 cl puristettua limetinmehua 8 cl vaaleaa rommia (alkoholittoman version saat, kun jätät alkoholin pois)

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi. Tarjoile jäädytetyistä cocktaillaseista. Koristele tuoreilla mansikoilla ja limetinviipaleilla.

Yllin kyllin jääpaloja – vain tunnissa

Mitä olisivat kesäjuomat ilman jäitä? Niinpä – lämpimiä. Tarjoa vieraillesi kylmiä juomia kesähelteillä. Elvitan jääpalakoneella valmistat runsaasti jääpaloja vain tunnissa! Koneella saa kahdenkokoisia jääpaloja. Isommat sopivat laseihin juomia jäähdyttämään ja pienemmät viininjäähdyttimeen.

Tynnyrikylmiö pitää juomat kylminä

Jäähdytä pullot ja tölkit Elvitan tynnyrikylmiössä. Kylmiön tilavuus on kokonaiset 50 litraa, joten siihen mahtuu reilusti erilaisia kesäjuomia. Tynnyrikylmiön lämpötila on säädettävä 0–16 astetta. Siinä on pyörät, jotta se on helppo siirtää haluttuun paikkaan.

Siirrettävä lämpölevy pitää noutopöydän ruoat lämpiminä

Kun teet valmistelut huolellisesti ennen vieraiden saapumista, voit itsekin nauttia juhlista ja seurustella vieraiden kanssa. Tee ruoat valmiiksi ja pidä ne lämpiminä Elvitan lämpölevyllä. Lämpölevy sopii myös ulkokäyttöön, sillä se on ladattava. Johdon pituuden riittävyydestä tai tiellä olemisesta ei siis tarvitse kantaa huolta.

Tee omat naposteltavat airfryerilla

Elvitan airfyerilla on helppo tehdä terveellisiä naposteltavia noutopöytään, sillä öljyä tarvitaan vähemmän kuin perinteistä friteerauskeitintä käytettäessä. Hyvää naposteltavaa noutopöytään: bataattiranskalaiset, falafelit ja itse tehdyt sipsit. Lue lisää siitä, mitä kaikkea airfryerilla voi ”friteerata”.