Elvita – arjen sankareita arjen sankareille.

Tuotteita, jotka vapauttavat tilaa

Sinun elämäsi on sinun. Siihen lisäämiesi asioiden ei pitäisi hankaloittaa vaan helpottaa elämääsi. Kun ostat Elvitan tuotteita, luot mahdollisuuksia kaikelle sille, mitä elämässäsi arvostat: kahville, vapaa-ajalle, puhtaille vaatteille ja kylläisille lapsille vain muutamia mainitaksemme. Tuotteet ovat harkiten valikoituja, niiden hinta-laatusuhde on hyvä, niissä on fiksuja ominaisuuksia ja ne on suunniteltu vapauttamaan aikaasi sinulle tärkeisiin asioihin.

Laaja ja harkittu valikoima.

Kaikkialle kotiin tai yritykseen.
Elvita tarjoaa tarkoin valikoituja, laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan sekä kotitalouksille että yrityksille. Meiltä saat niin yksittäiset laitteet kuin kaikki kodinkoneet ja elektroniikan.

Mukavuutta ja turvallisuutta

Jos meiltä kysytään, suosittelisimme Elvitan tuotteita sekä kotiin että yritykseen. Meiltä saat myös lisäpalvelut, kuten kotiinkuljetuksen, ja lisäksi olemme tukenasi myös laitteiden käytön aikana. Koska Elvitaa myy vain Veikon Kone, olemme aina helposti tavoitettavissa, jos laitteesi tarvitsevat huoltoa, korjausta tai vaihtoa uusiin. Turvallista, helppoa ja aika fiksua, vaikka itse sanommekin.

Elvita – elämän valoisiin hetkiin

Kun pimeys laskeutuu, on ihanaa sytyttää lamppu ja käpertyä sohvannurkkaan tai sänkyyn hyvän kirjan kanssa. Ihanaa omaa aikaa.

Lysa

Ryhdy arjen keittiösankariksi

Ajatella, että paistinpannujen ja kattiloiden sijasta voit valmistaa koko aterian yhdellä pellillä uunissa! Sitä kutsutaan peltiruoaksi, josta on nopeasti tullut suosittu ruoanlaittotapa erityisesti lapsiperheissä. Kokosimme tähän useita hyviä peltiruokareseptejä.

Näin valmistat aterian koko perheelle helposti

Platmat