energivimpel_A_Left
CIS5623X_113986_01
113986 01
113986 02
CIS5623X_113986_01
113986 01
113986 02

Tuotetiedot

Induktioliesi, jossa on kiertoilmauuni

Elvita CIS5623X on 60 cm leveä liesi, jossa on induktioliesitaso, kiertoilmauuni ja 230 voltin liitäntä. Teleskooppisokkelin ansiosta lieden korkeus on säädettävä 85–94 cm.

Fast Preheat -toiminnolla varustettu kiertoilmauuni

Uunissa on kiertoilmatoiminto ja kaksoisgrillitoiminto: iso ja pieni sekä 70 litran tilavuus. Kiertoilmatoiminnolla ruokaa voi kypsentää jopa neljällä tasolla samanaikaisesti. Uunin lämmittäminen käy nopeasti Fast Preheat -toiminnolla: se kuumenee jopa 200 asteeseen 7 minuutissa.

Turvallinen ja nopea induktioliesi

Induktioliedessä on neljä nopeasti kuumenevaa, energiatehokasta ja turvallista keittoaluetta. Liesi itsessään ei kuumene, sillä induktioliesi muodostaa lämmön suoraan keittoastian pohjaan. Keittoalueita ohjataan kosketuspainikkeilla. Kaksi aluetta voi yhdistää yhdeksi isoksi isoja keittoastioita varten. Liedessä on ajastin ja jäännöslämmön näyttö. Jäännöslämpöä voi hyödyntää ruokien lämpimänä pitämiseen. Tällä liedellä voi käyttää vain keittoastioita, joissa on magneettinen pohja.

Turvallinen ja tukeva

Tuuletin jäähdyttää lieden ohjauspaneelia ja runkoa. Kun uuni käynnistetään, tuuletin käynnistyy samalla. Luukku on tukeva. Kun luukku avataan paistamisen aikana, tuuletin ja uunin kuumennustoiminto kytkeytyvät pois päältä. Kun luukku suljetaan, toiminnot kytkeytyvät takaisin päälle.

Helppo puhdistaa

Lieden vääntimet voi irrottaa ja pestä astianpesukoneessa. Water Clean -toiminto tekee uunista helpon puhdistaa. Käynnistä Water Clean -toiminto ja kaada pellille uunin pohjalle 0,6 litraa vettä. Puolen tunnin päästä voit pyyhkiä uunin emaloidut pinnat puhtaiksi kostealla liinalla. Uunin luukku voidaan irrottaa ja puhdistaa helposti.

Lisävarusteet

Lieden mukana tulee kaksi peltiä, ritilä ja 7 cm syvä uunipannu. Niitä voi säilyttää uunin alla olevassa vetolaatikossa. Liedessä on pohjoismainen kytkentä.  Johto ja pistoke eivät sisälly toimitukseen.

Tekniset tiedot

Merkki Elvita
Takuuaika 2 vuotta
Väri Ruostumaton teräs
Puhdistustapa Perus
Pienoisliesi Ei
Säädettävät keittoalueet Ei
Kaksoisuuni Ei
Kaasu Ei
Induktio Kyllä
Näyttö Ei
Kiertoilma Kyllä
Grillitoiminto Kyllä
Pizza crisp -toiminto Ei
Lapsilukko Kyllä
Energialuokka A
Jännite 230 V
Korkeus 900 mm
Leveys 597 mm
Syvyys 594 mm
Paistomittari Ei
Mikro Ei
Ajastettu virrankatkaisu Ei
Automaattinen virrankatkaisu Ei
High-light Kyllä
Teleskooppikannattimet Ei
Keittolevyjä tai -alueita 4
Peltejä 2
Uunipannuja 1
Ritilöitä 1
Ohjaus Elektroninen
Lämmönlähde Sähkö
Uunin tilavuus 70 litraa
Uunin koko iso: <65 litraa
Paino 53 kg
Uunin koko Iso
Lasikeraaminen Kyllä
Boost-alueita 1

Energiamerkintä