Arrow Left Yellow A
Bi3849 Rgb Elvita Spis CCS4723V
113989 01
113990 03
Bi3849 Rgb Elvita Spis CCS4723V
113989 01
113990 03

Tuotetiedot

Erikoisleveä liesi, jossa on High-Light-liesitaso ja nopea kiertoilmauuni.

Elvita CCS4723V on 70 cm leveä liesi, jossa on High-Light-liesitaso, kiertoilmauuni ja 230 voltin kytkentä. Teleskooppisokkelin ansiosta lieden korkeus on säädettävä 85–94 cm.

Fast Preheat -toiminnolla varustettu kiertoilmauuni

Uunissa on kiertoilmatoiminto ja kaksoisgrillitoiminto: iso ja pieni sekä 70 litran tilavuus. Kiertoilmatoiminnolla ruokaa voi kypsentää jopa neljällä tasolla samanaikaisesti. Uunin lämmittäminen käy nopeasti Fast Preheat -toiminnolla: se kuumenee jopa 200 asteeseen 7 minuutissa.

Nopea High-Light-liesi

Alueet kuumenevat nopeasti, vaikka kyseessä ei olekaan induktioliesi. High-Light-alueet ovat tehokkaita, ja niiden energiankulutus on pienempi ja kuumenemisaika lyhyempi kuin perinteisillä keraamisilla liesillä. Alueissa on jäännöslämmön ilmaisin, jotta et polta itseäsi. Jäännöslämpöä voi hyödyntää ruoan lämpimänä pitämiseen.

Turvallinen ja tukeva

Tuuletin jäähdyttää lieden ohjauspaneelia ja runkoa. Kun uuni käynnistetään, tuuletin käynnistyy samalla. Uunissa on tukeva luukku. Kun luukku avataan paistamisen aikana, tuuletin ja uunin kuumennustoiminto kytkeytyvät pois päältä. Kun luukku suljetaan, toiminnot kytkeytyvät takaisin päälle.

Helppo puhdistaa

Lieden vääntimet voi irrottaa ja pestä astianpesukoneessa. Water Clean -toiminto tekee uunista helpon puhdistaa. Käynnistä Water Clean -toiminto ja kaada pellille uunin pohjalle 0,6 litraa vettä. Puolen tunnin päästä voit pyyhkiä uunin emaloidut pinnat puhtaiksi kostealla liinalla. Uunin luukku voidaan irrottaa ja puhdistaa helposti.

Lisävarusteet

Lieden mukana tulee kaksi peltiä, ritilä ja 7 cm syvä uunipannu. Niitä voi säilyttää uunin alla olevassa vetolaatikossa. Liedessä on pohjoismainen kytkentä.  Johto ja pistoke eivät sisälly toimitukseen.

Tekniset tiedot

Merkki Elvita
Takuuaika 2 vuotta
Väri Valkoinen
Puhdistustapa Perus
Pienoisliesi Ei
Säädettävät keittoalueet Ei
Kaksoisuuni Ei
Kaasu Ei
Induktio Ei
Näyttö Ei
Kiertoilma Kyllä
Grillitoiminto Kyllä
Pizza crisp -toiminto Ei
Lapsilukko Kyllä
Energialuokka A
Jännite 230 V
Korkeus 900 mm
Leveys 697 mm
Syvyys 594 mm
Paistomittari Ei
Mikro Ei
Ajastettu virrankatkaisu Ei
Automaattinen virrankatkaisu Ei
High-light Kyllä
Teleskooppikannattimet Ei
Keittolevyjä tai -alueita 4
Peltejä 2
Uunipannuja 1
Ritilöitä 1
Lämmönlähde Sähkö
Uunin tilavuus 70 litraa
Uunin koko iso: <65 litraa
Paino 55 kg
Uunin koko Iso
Liesityyppi Keraaminen

Energiamerkintä

Tuotetiedot ja ohjeet