12566100A00709 ²£Á§Ãæ°å£¨Ð¡µ×¿Ç£© ELVITA-MC-HD301£¨CKH2330S£©-¸Ä

Tuotetiedot

Pieni ja kätevä lasikeraaminen liesitaso

Elvita CKH2331S on sievä ja upotettava lasikeraaminen liesitaso. Liesitasossa on kaksi keittoaluetta. Etualueen koko on 16,5 cm ja taka-alueen 20 cm.

Helppo ohjata

Liesitasoa säädetään kosketuspainikkeilla etureunassa olevasta ohjauspaneelista. Paneelissa on kosketuspainikkeet muun muassa virralle, teholle ja ajalle. Painikkeet voi lukita, jolloin asetuksia ei voi muuttaa vahingossa. Ajastinta voi käyttää munakellona, tai sen avulla voidaan kytkeä keittoalueet pois päältä tietyn ajan kuluttua.

Turvallinen

Liesitasossa on turvallisuusominaisuutena jäännöslämmön ilmaisin. Jos keittoalueen kohdalla näkyy merkki (H), se tarkoittaa, että keittoalue on vielä liian kuuma kosketettavaksi. Kun pinta on jäähtynyt turvallisen lämpöiseksi, merkki sammuu. Jäännöslämpöä voi käyttää ruoan lämpimänä pitämiseen. Liesitason sisäistä lämpötilaa valvoo lämpötila-anturi. Jos se havaitsee, että lämpötila on noussut liian suureksi, liesitasosta katkaistaan virta automaattisesti. Jos keittoalue jää päälle, liesitason automaattinen turvakatkaisu katkaisee virran tietyn ajan kuluttua.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot: Elvita CKH2331S
Leveys 288 mm
Syvyys 520 mm
Korkeus 55 mm
Säädettävät keittoalueet Ei
Integrointimitta, korkeus 55 mm
Liesitason tyyppi High-Light / lasikeraaminen
Ohjaus Kosketus
Kehyksen tyyppi Suora
Väri Musta
Integrointimitta, leveys 268 mm
Paino 4,5 kg
Integrointimitta, syvyys 500 mm
Ajastettu virrankatkaisu Ei
Automaattinen virrankatkaisu Kyllä
Lapsilukko Kyllä
Keittolevyjä tai -alueita 2

Tuotetiedot ja ohjeet