energimärkningar_E
Elvita tvättmaskin CTM3714V

Tuotetiedot

Elvita CTM3714V -pesukoneen pesukapasiteetti on 7 kg ja linkousnopeus 1400 kierrosta minuutissa. Siinä on ohjauspaneeli ja LED-näyttö, jolla näkyy muun muassa jäljellä oleva pesuaika.

Useita ohjelmia

Pesukoneessa on 23 ohjelmaa eri tarpeisiin ja eri materiaaleille. Kun aika on kortilla, voit valita 15 minuutin pikaohjelman. Lisäksi koneessa on puuvilla-, hienopesu-, sekoitekuitu- ja eko-ohjelmat.

Lapsilukko

Kun lapsilukko on päällä, lapset eivät voi käynnistää pesukonetta vahingossa. Voit siis antaa lasten käyttää kylpy- tai kodinhoitohuonetta huoletta.

Ajastustoiminto

Voit ajoittaa pesuohjelman sinulle sopivaan ajankohtaan. Ajastustoiminto viivästää pesuohjelman alkua määritetyn ajan. Enimmäisaika on 24 tuntia.

Äänimerkki tai äänetön

Toiset pitävät siitä, että pesukone ilmoittaa, kun pesuohjelma on valmis. Toiset taas arvostavat äänettömiä kodinkoneita. CTM3714V-pesukoneesta voit valita joko äänimerkin tai hiljaisen toiminnan. Äänimerkki kytkeytyy pois päältä, kun pidät yhtä painikkeista painettuna kolmen sekunnin ajan. Vastaavasti saat sen kytkettyä takaisin päälle pitämällä painiketta painettuna kolme sekuntia. Äänetön toiminto on kätevä esimerkiksi, kun et halua äänten häiritsevän illanviettoa ystävien kanssa tai lasten päiväunia.

Linkousnopeuden valinta

Pesukoneessa on viisi linkousasetusta: 600, 800, 1000, 1200 ja 1400 kierrosta minuutissa. Mitä suurempi kierrosluku, sitä vähemmän pyykkiin jää kosteutta.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot: Elvita CTM3714V
Pesukapasiteetti 7 kg
Energialuokka E
Energiankulutus pesuohjelman aikana 0,78 kWh
Energiankulutus 100 pesuohjelman aikana 78 kWh
Enimmäislinkousnopeus 1400 kierrosta minuutissa
Jäännöskosteus 53 %
Melutaso 80 dB(A)
Linkousteho B
Melutasoluokka C
Leveys 595 mm
Syvyys 495 mm
Korkeus 850 mm
Rummun tilavuus 45 litraa
Näyttö Kyllä
Pesukoneen tyyppi Edestä täytettävä
Väri Valkoinen
Paino 60,65 kg
Ylivuotosuoja Kyllä
Jäljellä olevan pesuajan näyttö Kyllä
Luukun kätisyys Vasen
Lapsilukko Kyllä
Säädettävät jalat Kyllä
Ajastustoiminto Kyllä
Wifi Ei
Pikaohjelma Kyllä
Höyrytoiminto Ei
Automaattinen pesuaineen annostelu Ei
Vaihdettava kätisyys Ei

Energiamerkintä