Made for Nordic Conditions

Pohjoismaissa kodeissa asutaan

Pohjolan pitkät pimeät talvet, jotka vaihtuvat tasaisenharmaaseen tihkusateeseen ja kesän satunnaisiin raekuuroihin... olosuhteet ovat tehneet kodeistamme paikkoja, joissa oikeasti asutaan ja eletään. Kun ulkona on usein sateista ja kurjaa, sisätiloilta odotetaan paljon – niinpä luotaantyöntävä sää on tehnyt meistä kutsuvien kotien asiantuntijoita. Se näkyy maailmalla lukuisina arvostettuina suunnittelu-, arkkitehtuuri- ja sisustustuotteina ja -teoksina, jotka ovat lähtöisin täältä meiltä.

Elvita seuraa pitkiä pohjoismaisia perinteitä kutsuvien kotien hyväksi tarjoamalla hyvän valikoiman huippuluokan tuotteita. Kun talvi on pitkä ja pimeä, valaistuksen on oltava hyvin suunniteltu ja hohdokas. Kun syksy kastelee kaiken yhä uudelleen ja uudelleen, kuivausrummun ja -kaapin on vain kestettävä. Ja kun kahvia keitetään monta kertaa päivässä, kahvinkeittimen on oltava huippulaadukas.

Pohjoismaissa tuotteita yksinkertaisesti on tarkasteltava monesta suunnasta jo ennen ensimmäistä prototyyppiäkin Täällä tuotteiden on oltava paitsi vakaita, myös vaihteleviin olosuhteisiin mukautuvia, jotta ne voisivat palvella meitä riittävän hyvin asuessamme ja eläessämme täällä pohjoisten tähtien alla. Ja sen me lupaamme sinulle, sillä:

Elvita – Made for Nordic Conditions.