robottipölynimuri, puhdas koti.
Märkäpuhdistustoiminnolla varustetulla robottipölynimurilla pidät kotisi helposti puhtaana ja raikkaana. Se puhdistaa myös lattiapinnat, joihin on hankala päästä.

Oletko kyllästynyt imuroimiseen? Et ole yksin. On paljon ihmisiä, joita imurin raahaaminen ympäri kotia ei huvita yhtään. Imurointi vie aikaa, ja kotona on paljon vaikeapääsyisiä paikkoja, joiden imuroiminen vaatisi kalusteiden siirtämistä. Märkäpuhdistustoiminnolla varustettu robottipölynimuri helpottaa siivousta. Voit käyttää aikasi johonkin hauskempaan!

Ajasta robotti imuroimaan, kun olet töissä

Robotti-imurilla on monia hyötyjä verrattuna tavalliseen imuriin. Tärkein niistä on, että et joudu itse tekemään työtä. Imurin sovelluksella voit helposti ajastaa imuroinnin tapahtumaan sinulle sopivana ajankohtana. Kun annat robotti-imurin imuroida kotisi, kun itse olet töissä tai asioilla, saat tulla puhtaaseen kotiin! Lomienkaan aikana ei tarvitse kantaa huolta pölyn kertymisestä kodin nurkkiin. Robottipölynimurin voi käynnistää milloin tahansa puhelimella.

Heitä hyvästit raskaille nostoille

Sohvan siirtäminen imuroinnin ajaksi käy selän päälle. Usein siihen tarvitaan kaksi ihmistä, jotta koko sohvan alustan saa puhtaaksi.  Pieni pölynimuri siirtää tällaiset operaatiot historiaan. Robotti-imuri sujahtaa kalusteiden alle ongelmitta ja puhdistaa lattiat pölyttömiksi ja raikkaiksi. Eikä imuria tarvitse enää imuroinnin jälkeen viedä siivouskomeroon, koska robotti-imuri löytää itse tiensä latausasemaansa.

Märkäpuhdistustoiminto

Monissa uusissa robottipölynimureissa on märkäpuhdistustoiminto. Niillä hoituu myös lattioiden pesu imuroinnin jälkeen. Kiinnitä imurin mukana toimitettu lattianpesin imurin pohjaan ja täytä vesisäiliö. Imuri kiertää kotisi samoin kuin imuroidessaan, mutta tällä kertaa se pesee lattiat. Tämä ominaisuus on erityisen kätevä, jos lattioissa on tehokasta puhdistusta kaipaavaa pinttynyttä likaa tai ruokatahroja. 

Keskity oikeisiin asioihin

Kun käytät perinteistä pölynimuria, päätät itse, mitkä alueet siivoat useammin ja mitkä harvemmin. Sama toimii myös robotti-imurilla. Useimpiin robottipölynimureihin voi määritellä tiheämmin siivottavat alueet. Lapsiperheessä ruokapöydän alta pitää usein imuroida lasten ruokailun jälkeen. Määritä imuriin ruokapöytäalue. Likaantuuko eteinen nopeasti? Luo eteisalue. Robotti-imurille voi myös määrittää alueita, joille sillä ei ole lupa mennä. Tämä toiminto on kätevä erityisesti silloin, kun käytät märkäpuhdistustoimintoa etkä halua imurin kastelevan mattoja.