Tukholmalaisessa BOTTL3.5HOP Food & Laundryssa voi syödä ja juoda samalla, kun vaatteet peseytyvät. Yksi asiakkaiden suosikeista on lohinäkkäripizza.

”Toivottavasti entistä useampi tulee pyykkäämään meille ja jää nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta”, toteaa BOTTL3.5HOP Food & Laundryn omistaja Martin Jämtlid.

Asiakkaiden suosikeihin kuuluu lohinäkkäripizza, jota kannattaa ehdottomasti tehdä itse! Ohjeen löydät alta.

Pizzapohja:
1 pyöreä näkkileipä
2 rkl tuorejuustoa
4 rkl ranskankermaa
1 dl perunasalaattia
Tuoretta tilliä
1 dl juustoraastetta

Paistamisen jälkeen:
50 g graavilohta
Lehtisalaattia
Vinegrettiä
Sitruunatahnaa
Sitruunankuoriraastetta

Ohjeet:
Säädä uuni 225 asteeseen ylä- ja alalämmölle. Levitä tuorejuusto ja ranskankerma tasaiseksi kerrokseksi näkkileivälle. Lisää perunasalaatti, johon on lisätty tuoretta tilliä oman makusi mukaan.

Ripottele päälle juustoraaste. Paista uunissa 10 minuuttia tai kunnes juusto on saanut hieman väriä. Levitä päälle graavilohta, vinegretillä maustettua salaattia, sitruunatahnaa ja hieman sitruunankuoriraastetta.

BOTTL3.5HOP Food & Laundry tarjoaa asiakkaidensa käyttöön kaksi kuivaavaa Elvita-pesukonetta. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti reppureissaajille mutta myös niille, joiden kotitalon pesutupa on usein varattu, sekä niille, jotka haluavat yhdistää pyykkäyksen ja hyvän aterian. Pesukoneiden lisäksi yritys suunnittelee myös ruokalistan ja olutvalikoiman laajentamista sekä panimon perustamista kellariin.

”Koska tarjoilemme laadukasta mutta yksinkertaista ruokaa, tuntui luontevalta valita pesukoneiden toimittajaksi Elvita, joka edustaa samoja arvoja”, Martin toteaa.