Punainen tupa

Olisiko aika parantaa kesämökin varustelutasoa? Katso kesämökin vähän tilaa vievät kodinkoneet, jotka tekevät lomasta loman.

Elvitan vähän tilaa vievät vinkit

Olisiko aika vaihtaa useita sukupolvia mökillä palvellut liesi uuteen? Tämä 50 cm:n levyinen vapaasti seisova liesi vapauttaa säilytystilaa. Siinä on kolme pikalevyä ja yksi tavallinen. Uunissa on kiertoilma- ja kaksoisgrillitoiminto. Sen lämmittäminen jopa 200-asteiseksi vie vain 7 minuuttia Fast Preheat -toiminnolla. Hyvä ominaisuus, kun nälkäiset lapset haluavat lounasta heti. Lapsista puheen ollen – uunin luukku ei kuumene käytön aikana, joten lapset eivät polta itseään kurkistellessaan sen läpi uuniin.

Uunissa on helppokäyttöinen Water Clean -toiminto, ja vääntimet voi pestä astianpesukoneessa.

Pieni jääkaappi pieneen keittiöön

Pieneen keittiöön eivät välttämättä mahdu täysimittainen jääkaappi, pakastin ja säilytyskaapit. Jos mökillä ei vietetä pitkiä aikoja ja ostoksilla voi käydä usein, riittäisikö mökkitarpeisiin pieni jääkaappi, jossa on pakastelokero? Tämän Elvitan jääkaapin tilavuus on 113 litraa. Siinä on pieni pakastin, joka sopii myös ruoan pakastamiseen. Poimitut mustikat säilyvät pidempään!

Jos tilaa on todella vähän, kuten siirtolapuutarhamökissä, tämä pikku jääkaappi voisi sopia tarkoitukseen. Sen tilavuus on 43 litraa, ja siinä on kaksi hyllyä ja pakastelokero.

Haluatko astianpesukoneen työtason alle vai päälle?

Joskus voi tuntua, että iso osa mökkilomasta kuluu tiskatessa. Suo itsellesi tauko tiskaamisesta ja mahduta mökin keittiöön astianpesukone.

Jos työtason alla ei ole tilaa, niin entä päällä? Tai sivupöydällä? Tai vaikkapa pienen jääkaapin päällä? Elvitan pöytäastianpesukoneeseen mahtuu kuusi astiastoa. Lue lisää pöytäastianpesukoneesta täältä.

Pyykit puhtaiksi kesämökilläkin

Käsin pyykkääminen vie aikaa, eikä tuloksissa aina ole hurraamista. Onko kylpyhuoneessa tai viemäröidyssä piharakennuksessa ylimääräistä tilaa? Sijoita siihen pyykinpesukone! Tämän Elvitan päältä täytettävän pyykinpesukoneen kapasiteetti on 7 kg, siinä on useita pesuohjelmia ja linkousnopeus on 1200 kierrosta minuutissa.