Kaupungilla, bussissa, lentokoneessa – joskus on vaikea löytää paikkaa, jossa voi nauttia musiikista, äänikirjasta tai elokuvasta ilman häiritseviä ääniä. Elvitan uusi kuulokesarja on tehty tarjoamaan optimaalinen äänikokemus melunvaimennustekniikan avulla.

Kuvittele, miltä tuntuisi istua lentokoneessa ja syventyä äänikirjaan ilman moottoreiden häiritsevää jyrinää. Tai keskittyä toimistossa töihin ilman jatkuvasti kuuluvaa äänten sorinaa. Elvitan melua vaimentavien kuulokkeiden avulla se on mahdollista.

Seuraavassa esittelemme Elvita-sarjan kolme mallia, jotka on tehty kuuntelukokemuksen optimointiin tietynlaisissa tilanteissa.

Elvita ANC TWS Black: Musiikin kuunteluun matkoilla

Elvita ANC TWS Black -nappikuulokkeet aktiivisella melunvaimennuksella (ANC) ovat täydellinen kumppani aktiiviseen elämään. Ne tarjoavat puhtaan ja kirkkaan äänentoiston ilman moottorinjyrinää ja kaupungin ääniä vaimentamalla melun 30 dB:iin asti. Vesitiiviyden (IPX4) ja jopa 25 tunnin toistoajan ansiosta kuulokkeet sopivat erinomaisesti mukaan pitkille matkoille, treeneihin tai vaikka vain kävelylle kaupunkiin. Nopea 1,5 tunnin lataus pitää huolta siitä, että musiikkisi on aina valmiina, kun sinäkin olet.

Ominaisuudet

  • Toistoaika jopa 25 tuntia
  • Aktiivinen melunvaimennus (ANC) 30 dB:iin asti
  • Vesi- ja pölytiivis (IPX4)

Elvita ENC TWS Black: Vaivatonta kuuntelua dynaamisissa ympäristöissä

Jos arvostat joustavuutta ja mukautettavuutta, ympäristöääniä vaimentavat (ENC) Elvita ENC TWS Black -nappikuulokkeet tarjoavat kaipaamasi tasapainotetun äänikokemuksen. Nämä kuulokkeet on kehitetty erityisesti vaihtelevien äänitasojen käsittelyyn ja sopivat siten loistavasti dynaamisiin toimistoympäristöihin tai liikkumiseen kaupungin vilkkailla alueilla. Bluetoothin langattomuus tekee kuulokkeiden käytöstä vapaata ja vaivatonta, ja pitkän toistoajan ansiosta et menetä yhtään hittiä etkä yhtään sanaa puheluistasi.  Ominaisuudet

  • Toistoaika jopa 24 tuntia
  • Ympäristöäänien vaimennus (ENC)
• True wireless stereo (TWS)

Elvita Over Ear ANC Black: Mukavuutta ja laatua kotona ja töissä

Jos arvostat mukavuutta ja pitkiä kuunteluaikoja, aktiivisesti melua 35 dB:iin asti vaimentavat (ANC) Elvita Over Ear ANC Black -kuulokkeet ovat loistava valinta. Niiden ylivoimainen äänieristys ja pehmustetut kuulokekupit takaavat kaiken poissulkevan äänikokemuksen, johon ulkoiset häiriötekijät eivät ulotu. Voit nauttia ainutlaatuisen laadukkaasta äänestä ja mukavuudesta niin suosikkielokuvien, äänikirjojen kuin työtehtävienkin parissa. Nopea 2 tunnin lataus ja 40 tunnin toistoaika pitävät kuulokkeet aina valmiina pitkiä työpäiviä ja loputtomia iltoja varten. Ominaisuudet

  • Toistoaika jopa 40 tuntia
  • Aktiivinen melunvaimennus 35 dB:iin asti
  • Pehmustetut kupit
Elvita kuuluu ElonGroupiin, ja se on Elonin oma tavaramerkki, jonka alla on laaja valikoima tarkoin poimittuja tuotteita kodin kaikkiin tiloihin.